Aurinkosähköjärjestelmät

Elektroway tuottaa laadukkaita aurinkosähköjärjestelmiä suunnittelusta toteutukseen. Aurinkosähköratkaisumme soveltuvat kotitalouksille, mökeille, yrityksille, maatiloille ja taloyhtiöille. Jokaiseen asennuskohteeseen lasketaan sopivin ja tehokkain kokonaisratkaisu. Maailman suurimpien valmistajien tuotteilla tarjoamme laadukkaat aurinkosähköjärjestelmät ja kilpailukykyiset hinnat.

Tulevaisuudessa uusiutuvaa energiaa tuotetaan älykkäästi ja taloudellisesti, sitä varastoidaan, jaetaan ja kulutetaan ennennäkemättömällä tehokkuudella. Energiamarkkinoilla uusiutuvat energialähteet ovat kaikkein itsenäisimpiä, tehokkaimpia ja halvimpia energialähteitä. Tämä mahdollistaa energian saatavuuden riittävälle määrälle kaikille, missä ja milloin tahansa. Uusiutuvista energialähteistä aurinkoenergialla on johtava asema.

Auringon säteillessä aurinkopaneelin kennoihin, muuttuu auringonvalo sähkövirraksi. Valo kulkee pieninä hiukkasina ja kennoissa tapahtuva reaktio synnyttää sähköjännitettä ja virtaa. Aurinkosähköjärjestelmään kuuluvat osat ovat aurinkopaneelit, kiinnitystelineet, sähkökaapelit sekä vaihtosuuntaaja eli invertteri. Myös aurinkosähkön talteen ottamiseksi voidaan järjestelmään liittää tarkoituksenmukainen akusto.

Elektrowayn aurinkosähköjärjestelmä mitoitetaan käyttötarpeen mukaan. Järjestelmän optimoinnissa otetaan huomioon paikalliset olosuhteet kuten mahdolliset varjostukset, aurinkopaneeleiden asennusalusta sekä kohteen sähkönkulutuksen tarve ja ajoittuminen.

Oletko miettinyt aurinkosähköjärjestelmän hankkimista? Ota yhteyttä jo tänään, ja suunnitellaan tarpeitasi vastaava kokonaisuus yhdessä!

Kotitalouksille ja mökeille

Verkkoon kytkettävät Elektroway aurinkosähköjärjestelmät sopivat kaikkiin sähköverkossa jo oleviin kohteisiin niin omakotitaloissa kuin mökkikäytössä. Aurinkosähköjärjestelmämme koostuvat maailman aurinkomarkkinoita johtavien valmistajien korkealaatuisista aurinkopaneeleista, verkkoinverttereistä sekä kiinnitystuotteista. Elektrowayn aurinkosähköjärjestelmät mitoitetaan aina sähköalan ammattilaisen tekemänä, ja jokainen järjestelmä suunnitellaan yksilöllisesti kohteen tarpeen mukaan. Verkkoon kytkettävät aurinkosähköjärjestelmät voidaan halutessa varustaa myös energiavarastolla. Aurinkosähköjärjestelmät voidaan suunnitella myös älyjärjestelmiksi, paikalliset olosuhteet ja turvallisuusasiat huomioiden!

Sähköverkkoon kuulumattomat loma-asunnot voidaan varustaa off-grid-järjestelmällä, jolloin aurinkosähköjärjestelmä täydennetään akustolla automaattisesti. Tällöin aurinkopaneeleiden tuottama energia varastoidaan akkuihin, joista se käytetään omavaraisesti.

Aurinkosähköjärjestelmämme sisältävät

  • Tarvittavan määrän aurinkopaneeleja
  • Laadukkaan invertterin (yksi- tai kolmivaiheisen)
  • Asennustelineet katto-, seinä tai maa-asennukseen
  • Järjestelmän tuoton reaaliaikainen seuranta pilvipalvelun kautta sovelluksen avulla

Kokonaisten aurinkosähköjärjestelmien lisäksi saat meiltä myös yksittäisiä komponentteja. Kokonaisuutta voi myös täydentää esimerkiksi ohjaus- ja valvontalaitteilla.

Kaikilla tuotteilla on pitkä takuu

  • Paneeleilla 11 vuoden tuotetakuu
  • Inverttereillä 5–7 vuotta
  • Kiinnitysmekaniikalla 10 vuotta

Varsinaisen tuotetakuun lisäksi kaikilla paneeleilla on 25 vuoden tuottavuustakuu. Se tarkoittaa, että paneelit tarjoavat 80–85 prosenttia nimellistehosta vielä tämänkin ajan jälkeen.

Aurinkosähköjärjestelmän asennustyöstä saa kotitalousvähennyksen. Katso lisää Verottajan nettisivuilta.

Kiinnostuitko? Lasketaan yhdessä juuri Sinulle sopiva aurinkosähköpaketti! Ota yhteyttä!

 


Yrityksille, maatiloille ja julkisiin kohteisiin

Elektrowayn aurinkosähköjärjestelmillä kaupalliseen käyttöön saadaan kestäviä ratkaisuja korkeammille tuotantomäärille, nopeammalle asennukselle ja merkittäville kustannussäästöille. Aurinkosähköjärjestelmät voidaan suunnitella niin katolle, maa-asennuksiin tai vaikkapa parkkipaikoille. Käyttämämme tuotteet antavat mahdollisuuden joustaviin ja erilaisiin järjestelmämallien ja moduulien valintaan. Markkinoiden parhaimman verkonhallintatoimintojen ja järjestelmien integroinnin sekä varastointijärjestelmien kanssa yrityksestä itsestään tulee tehokas energiantuottaja.

Yritysten ja maatilojen on mahdollista saada uusiutuvan energian käyttöön tarkoitetun järjestelmän hankintaan investointitukea. Haettavan investointituen suuruus yrityksille on 25 % ja maatilayrityksille 40 %. Olemme mukana jokaisessa hakuprosessissa tuottamalla tarvittavat aurinkosähköjärjestelmään liittyvät dokumentit sekä luvat.

Lisätietoja:

 


Energian älykäs varastointi

Varastoimalla aurinkoenergiaa älykkääseen energiavarastoon, voidaan saatua energiaa hyödyntää joustavasti ja tehokkaasti. Uudet automaattiset järjestelmät toimivat huomaamattomasti ja helposti tehden käytöstä yksinkertaista.

24 tuntia aurinkoa – tarkoitukseen sopivalla akustolla. Aurinkosähköjärjestelmiin lisättävät energiavarastot jatkavat uusiutuvan energian käyttöä ympärivuorokautisesti. Järjestelmään liitettävä akusto lisää energian omavaraisuutta ja tuottavuutta. Akuston avulla aurinkosähköjärjestelmä turvaa myös pienet sähkökatkokset ja yllättävät tilanteet sähköverkkohäiriöissä. Elektrowayn käyttämiä energiavarastoja ovat Mercedes-Benz, LG Chem, Fronius ja Varta.

 

 

Yhteistyössä: